+ 385 1 24 30 262

Telefon

HR EN

O nama

Benkovićeva ulica 4A
10000 Zagreb .

S više od tri desetljeća iskustva, Elsis d.o.o. stoji kao stup stabilnosti u industriji, utemeljen 1993. godine s ciljem postavljanja novih standarda u području projektiranja, zastupanja i proizvodnje.

Središte poduzeća je u Zagrebu, u Mašekovoj ulici br. 9, dok su uredi i skladište kao I show room naših proizvoda udaljeni nekoliko minuta dalje, na adresi Benkovićeva ulica 4A. Tu smo svaki radni dan od 8-16h.   

Ekskluzivno zastupamo renomirane svjetske tvrtke poput Hauff-Technika (Njemačka), Sibe (Njemačka), Zez Silko (Češka), Lapp Insulators (Poljska) i Kuvag (Austrija), pokrivajući tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Naša esencija leži u posvećenosti pružanju vrhunskih proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde industrije. Specijalizirani smo za distribuciju inovativnih kabelskih i cijevnih brtvenih sustava, osigurača, opreme za kompenzaciju jalove snage, izolatora i drugih tehničkih proizvoda koji se ne proizvode u RH. Uz to, naša dugogodišnja suradnja s kooperantima omogućuje nam izradu visokokvalitetnih, aluminijskih elektroda koje plasiramo na inozemna tržišta. Na taj segment poslovanja smo izuzetno ponosni jer su naši inozemni partneri prepoznali viziju, kvalitetu i stručnost.

Elsis d.o.o. nije samo dobavljač proizvoda, već i strateški partner. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju pružajući savjete i podršku u odabiru, projektiranju i implementaciji proizvoda. Naša posvećenost ostvarenju vaših ciljeva i pružanju optimalnih rješenja predstavlja našu snagu na tržištu.

Imate li potrebu za proizvodima iz našeg asortimana? Javite nam se i rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

ELSIS d.o.o. tim stoji Vam na raspolaganju.

30
godina poslovanja
100+
poslovnih partnera
1000+
proizvoda u ponudi
1000+
zadovoljnih kupaca

Elsis

01

NOVOSTI

Aktualnosti i aktivnosti poduzeća

02

ODRAĐENI PROJEKTI

Naša referentna lista projekata

03

PARTNERI

Naši partneri ti njihova ponuda proizvoda

KONTAKTIRAJTE NASZa sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

Boniteti AAA

 

HR Financira Europska unija RGB POS

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unijeili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.